Restaurant

Vanaf 1 april serveren wij u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Menu’s

Suggestiemenu

Prijs: € 30.00 | All-in: € 50.00
Voorgerecht: Wrap/zuiderse kippenreepjes/ijsberg/zoete paprika

Of

Croque/gerookte zalm/mozzarella/tomaat

Hoofdgerecht: Gestoomde pladijs/gegrilde groenten/citroenboter/krieltjes

Of

Varkenshaasje/champignons/sjalot/spek/jonge wortel

Dessert: Dame blanche”War@nja”

Maandmenu

Prijs: € 37.00 | All-in: € 57.00
Voorgerecht: Vitello/pittige varkensfilet/Ras el hanout mayonnaise/eikenblad

Of

Gerookte forel/parelpasta/rode biet/graantjes mosterd

Hoofdgerecht: Zalmfilet/vongole/jonge spinazie/oven tomaatjes

Of

Tussenrib/gestoofde venkel/truffeljus

Dessert: Zanddeeg/limoen/merinque/frambozen

Verrassingsmenu

Prijs: € 45.00 | All-in: € 65.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)