Restaurant

Wij serveren u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 35.00
Voorgerecht: Pompoensoepje/tagliatelle van courgette/Sint Jacobsvruchten

Of

Ravioli/boschampignons/roomsausje

Hoofdgerecht: Varkenshaasje/herfstgarnituur/portosaus

Of

Visserbord/Rieslingsaus/Minestrone groenten

Dessert: Trio van soezen

Maandmenu

Prijs: € 41.00
Voorgerecht: Gevogeltepastei/appel/peperkoek

Of

Warm gerookte zalm/venkel/tomaat

Hoofdgerecht: Hert/schorseneren/boschampignons/veenbessensaus
Of

Wijting/prei/bouillabaisse jus

Dessert: Appel/amandeltaartje/kaneelijs

Verrassingsmenu

Prijs: € 50.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Pompoensoepje/tagliatelle
  • Gevogeltepastei/appel/peperkoek
  • Ravioli/boschampignons/roomsausje
  • Warm gerookte zalm/venkel/tomaat
  • Gebakken scampi’s/lookboter

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasje/herfstgarnituur/portosaus
  • Kipfilet/pepersausje/warme groenten
  • Hert/schorseneren/boschampignons/veenbessensaus
  • Vissersbordje/Rieslingsaus/minestronegroenten
  • Wijting/prei/bouillabaisse jus
  • Filet pure/ pepersaus/frietjes

Suggesties

  • Waranja-gras kip
  • Waranja-gras Steak

Desserts

  • Trio van soezen
  • Dame blanche
  • Amandeltaartje/kaneelijs
  • Chocolademousse
  • Citroenijs/merenque/bosbessen