Restaurant

Wij serveren u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 35.00
Voorgerecht: Ravioli met schaaldieren/zeevruchten/roomsausje

Of

Trio van Breydelham

Hoofdgerecht: Koolvishaasje/venkel/trostomaatjes/fijne kruiden

Of

Varkenshaasje/boschampignons/

Dessert: Fantasie van chocolade

Maandmenu

Prijs: € 41.00
Voorgerecht: Gerookte zalm/witloof/krokantje

Of

Kipkroketje/truffelmayonaise/winterslaatje

Hoofdgerecht: Kalfsrug/verfijnde jus/gebakken spruitjes/spekjes

Of

Wijting/prei/bouillabaisse jus

Dessert: Tiramisu krokant

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Ravioli met schaaldieren/zeevruchten/roomsausje
  • Trio van Breydelham
  • Gerookte zalm/witloof/krokantje
  • Kipkroketje/truffelmayonaise/winterslaatje

Hoofdgerechten

  • Koolvishaasje/venkel/trostomaatjes/fijne kruiden
  • Varkenshaasje/boschampignons/
  • Kalfsrug/verfijnde jus/gebakken spruitjes/spekjes
  • Wijting/prei/bouillabaisse jus
  • Filet pure/ pepersaus/frietjes

Suggesties

  • Waranja-gras kip
  • Waranja-gras Steak

Desserts

  • Dame blanche
  • Fantasie van chocolade
  • Tiramisu krokant