Restaurant

Wij serveren u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 32.00
Voorgerecht: Gepaneerde sushi/zalm/krokant slaatje

Of

Proscuitto ham/mango/meloen

Hoofdgerecht: Gemarineerde kipfilet/trio van wortel/romige kippenjus

Of

Stoofpotje Schartong/selder/champignons

Dessert: Ijskoffie/mokka/kokos/amandel

Maandmenu

Prijs: € 39.00
Voorgerecht: Ravioli/ champignons/romige saus

Of

Gerookte zalm/tartare van zalm/gemarineerde groenten/tzaziki

Hoofdgerecht: Kalfsrugfilet/verfijnde jus/gestoofde kool/spekjes/krokketjes

Of

Kabeljauw/preisnippers/gepofte tomaat/kruidenpuree

Dessert: Vanille ijs/gepocheerde perzik/witte chocolade

Verrassingsmenu

Prijs: € 47.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Gepaneerde sushi/zalm/krokant slaatje
  • Gerookte zalm/tartare van zalm/gemarineerde groenten/tzaziki
  • Prosciutto ham/mango/meloen
  • Ravioli/champignons/romige saus
  • Gebakken scampi’s/lookboter

Hoofdgerechten

  • Gemarineerde kipfilet/trio van wortel/romige kippenjus
  • Kalfsrugfilet/jus/gestoofde kool/spekjes/kroketten
  • Stoofpotje van schartong/selder/champignons
  • Kabeljauw/preisnippers/gepofte tomaat/kruidenpuree
  • Filet pure/ pepersaus/frietjes

Suggesties

  • Waranja-gras kip
  • Waranja-gras Steak
  • Mosselen Natuur
  • Mosselen Tuinkruiden

Desserts

  • Ijskoffie/mokka/kokos/amandel
  • Dame blanche
  • Wafeltjes/rode vruchten
  • Vanille ijs/gepocheerde perzik/witte chocolade
  • Citroenijs/merenque/bosbessen