onze traiteurdiensten blijven alle dagen open!

Restaurant

Wij serveren u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 35.00
Voorgerecht: Scampi/curry/gandaham/witloof

of

Ibericohamrolletjes/vijgen/peer/slaatje

Hoofdgerecht: Schartongrolletjes/champignons/selder

of

Gemarineerde Kipbrochette/zuiderse groenten/wedges

Dessert: Crêpes Suzette

Maandmenu

Prijs: € 41.00
Voorgerecht: St Jacobsvrucht/crème van bloemkool/grijze garnaal

of

Carpaccio van rund/truffelmayonaise/rucola

Hoofdgerecht: Speenvarkenfilet/jus/gestoofde groenten

of

Skrei/kreeftensausje/groene asperges

Dessert: Mousse van peren

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • St Jacobsvrucht/crème van bloemkool/grijze garnaal
  • Carpaccio van rund/truffelmayonaise/rucola
  • Scampi/curry/gandaham/witloof
  • Ibericohamrolletjes/vijgen/peer/slaatje
  • Gebakken scampi’s/lookboter

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasje/boschampignons
  • Gemarineerde Kipbrochette/zuiderse groenten/wedges
  • Speenvarkenfilet/jus/gestoofde groenten
  • Schartongrolletjes/champignons/selder
  • Skrei/kreeftensausje/groene asperges
  • Filet pure/peper of champignonssaus/winter groenten

Suggesties

  • Waranja-gras kip
  • Waranja-gras Steak
  • Zuurkool Royale

Desserts

  • Dame blanche
  • Crêpes Suzette
  • Mousse van peren
  • Chocolademousse
  • Sabayon per 2 personen