Jaarlijks verlof 9-10 en 17-18 augustus.

Restaurant

Wij serveren u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 32.00
tbody>

Voorgerecht: Ham/meloenparels/eikenbladsla

Of

Slaatje/garnaaltjes/cocktailsausje/mimosa van ei

Hoofdgerecht: Gebakken pladijs/gegrilde groenten/Citroenboter

Of

Varkenshaasje/champignons/sjalot/spek/jonge wortel

Dessert: Dame blanche” Waranja”

Maandmenu

Prijs: € 39.00
tbody>

Voorgerecht: Carpaccio/rucola/blauwe kaas/balsamiek

Of

Croque/Sint Jacobsvrucht/truffel/slaatje

Hoofdgerecht: Zalmfilet/mosseltjes/jonge spinazie/oven tomaatjes

Of

Tussenrib/gestoofde venkel/jus

Dessert: Sorbet/merinque/frambozen

Verrassingsmenu

Prijs: € 47.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Ham/meloenparels/eikenbladsla
  • Carpaccio/rucola/blauwe kaas/balsamiek
  • Slaatje/garnaaltjes/cocktailsausje/mimosa van ei
  • Croque/Sint Jacobsvrucht/truffel/slaatje
  • Gebakken scampi/fijne kruiden
  • Noorse visschotel/frisse salade/uitjes

Hoofdgerechten

  • Gebakken pladijs/gegrilde groenten/Citroenboter
  • Zalmfilet/mosseltjes/jonge spinazie/oven tomaatjes
  • Varkenshaasje/champignons/sjalot/spek/jonge wortel
  • Tussenrib/gestoofde venkel/jus
  • Mosselen Natuur
  • Mosselen tuinkruiden/look
  • Waranja-gras steak of kip

Desserts

  • Rode vruchten/vanille ijs/frambozencoulis
  • Dame blanche” Waranja”
  • Sorbet/merinque/frambozen
  • Ijs/karamel/ bresilienne nootjes
  • Wafeltjes/aardbeien/slagroom