Wij zijn gesloten op 6/7/8 juli en op 10/11/12 augustus.

Restaurant

Vanaf 1 april serveren wij u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Menu’s

Suggestiemenu

Prijs: € 30.00 | All-in: € 50.00
Voorgerecht: Bruschette/tomaat/basilicum/ham

Of

Mosseltjes/zuiderse groenten/fijne kruiden

Hoofdgerecht: Maiskipfilet/curry/broccolini

Of

Slibtongfilet/jonge aardappel/garnalensausje

Dessert: Rode vruchten/vanille ijs/frambozencoulis

Maandmenu

Prijs: € 37.00 | All-in: € 57.00
Voorgerecht: Gebakken Scampi/tomaat/dragon

Of

Krokant slaatje gandaham/kroketje/balsamiek

Hoofdgerecht: Kalfsrug/trio van wortel/verfijnde jus

Of

Zeeduivel/jonge prei/bieslooksaus

Dessert: Bergamot citroen/yoghurt/witte chocolade/citrus

Verrassingsmenu

Prijs: € 45.00 | All-in: € 65.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)