Restaurant

Wij serveren u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 32.00
Voorgerecht: Ham/meloenparels/mango

Of

Zalm/advocado/kruidenkaas/veldsla

Hoofdgerecht: Opgevulde kalkoen/asperges/jonge wortel/kruidenroom

Of

Victoriabaars/lentegroentjes/bieslooksaus

Dessert: Aardbei/vers wafeltje/ijs/macaron

Maandmenu

Prijs: € 39.00
Voorgerecht: Lauwe asperges/mimosa van ei/Breydelham

Of

Filodeeg/scampi’s/fijne groenten

Hoofdgerecht: Entrecote/peperkorst/asperges/jus

Of

Pladijs/asperges/Hollandaise/fijne kruiden

Dessert: Citrus vruchten/groene appel/hazelnoot

Verrassingsmenu

Prijs: € 47.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Carpaccio van rund/grana padano/rucola
  • Lauwe asperges/mimosa van ei/Breydelham
  • Filodeegje/scampi’s/fijne groenten
  • Ham/meloenparels/mango
  • Zalm/advocado/kruidenkaas/veldsla

Hoofdgerechten

  • Pladijs/asperges/Hollandaise/fijne kruiden
  • Victoriabaars/lentegroenten/bieslooksaus
  • Opgevulde kalkoen/asperges/jonge wortel/kruidenroom
  • Entrecote/peperkorst/asperges/jus
  • Filet pure / warme groenten

Desserts

  • Citrusvruchten/sponscake/hazelnoot
  • Aardbei/vers wafeltje/macaron
  • Crème brûlée
  • Fantasie Sorbet
  • Dame Blanche