Restaurant

Vanaf 1 april serveren wij u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 32.00
Voorgerecht: Kruidenham/meloen/herfstslaatje

Of

Gerookte zalm/Witloof/roomsausje

Hoofdgerecht: Tongscharrolletjes/kruidensaus/gestoofde courgette

Of

Varkenshaasje/jus/wildgarnituur

Dessert: Crème brûlee/Exotisch fruit

Maandmenu

Prijs: € 39.00
Voorgerecht: Scampi’s/curry/meloenparels

Of

Gerookte eendenborstfilet/mesclun/vijgenconfituur

Hoofdgerecht: Waterzooi van 2 soorten vis/julienne groenten/Nicola aardappeltjes

Of

Hertenfilet/boschampignons/krachtige jus/veenbessen

Dessert: Moeulleux van chocolade/Engelse room

Verrassingsmenu

Prijs: € 47.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Trio van visgerechtjes
  • Salade folle/scampi’s/spekjes
  • Duo van pastei/veenbessenconfituur/krokant slaatje
  • Pastrami van hert/winterslaatje/witloof
  • Scampi’s in lookboter

Hoofdgerechten

  • Maïskipfilet/currysausje/gestoofde appeltjes/knolselder
  • Kalfsrug/dragonsaus/mousse van bloemkool/romaneso
  • Gebakken zalmhaasje/fijne groenten/kervelroom
  • Roulade van zalm/pladijs/preisnippers/romige saus
  • Varkenshaasje/champignons/herfstgarnituur
  • Filet pure/pepersaus/wok groenten
  • Hertenfilet/boschampignons/krachtige jus/veenbessen

Desserts

  • Fantasie van karamel en chocolade
  • Combinatie van mokka en Irish coffee
  • Italiaans dessert
  • Dame blanche “War@nja”
  • Tarte tatin met vanille ijs