Restaurant

Wij serveren u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Openingsuren tijdens de feestdagen:

  • 21 december open vanaf 17u
  • 22 december open vanaf 12u
  • 24 december open(enkel afhaal)
  • 25 december open vanaf 12u
  • 26 december open vanaf 17u
  • 31 december open( enkel afhaal)
  • 1 januari open vanaf 17u
  • 4 januari open vanaf 17 u
  • 5 januari open vanaf 12u

Beschikbaar vanaf 9 november

Suggestiemenu

Prijs: € 35.00
Voorgerecht: Scampi’s/Duivels sausje/Tortelinni ricotta

Of

Wildpastei/perenchutney/rozijnenkoekje

Hoofdgerecht: Rundsfilet/truffelsausje/zalf van pompoen

Of

Zeebarbeel/Schorseneren/knolselder/Roomsaus/Krokantje

Dessert: Perentaartje/Engelse room

Maandmenu

Prijs: € 41.00
Voorgerecht: Wildkroketje/winterslaatje/confituur

Of

Venkelsoepje/tongrolletjes/Noordzee garnaaltjes

Hoofdgerecht: Hert/witloof/gerookt spek/wildjus/aardappel in de oven

Of

Duo van wijting/pastinaak/Hollandaise/tomatenblokjes

Dessert: Chocolade knoop

Verrassingsmenu

Prijs: € 50.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Pompoensoepje/tagliatelle
  • Gevogeltepastei/appel/peperkoek
  • Ravioli/boschampignons/roomsausje
  • Warm gerookte zalm/venkel/tomaat
  • Gebakken scampi’s/lookboter

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasje/herfstgarnituur/portosaus
  • Kipfilet/pepersausje/warme groenten
  • Hert/schorseneren/boschampignons/veenbessensaus
  • Vissersbordje/Rieslingsaus/minestronegroenten
  • Wijting/prei/bouillabaisse jus
  • Filet pure/ pepersaus/frietjes

Suggesties

  • Waranja-gras kip
  • Waranja-gras Steak

Desserts

  • Trio van soezen
  • Dame blanche
  • Amandeltaartje/kaneelijs
  • Chocolademousse
  • Citroenijs/merenque/bosbessen