Restaurant

Wij serveren u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 32.00
Voorgerecht: Kaaskroket Waranja

Of

Grijze garnaalkroket / slaatje

Hoofdgerecht: Op vel gebakken kabeljauwfilet / knolseldermousse / Dauphine aardappelen

Of

Speenvarkenfilet / mosterdsausje / sojascheuten / zoete aardappelfrietjes

Dessert: Carpaccio van ananas / frambozensorbet

Maandmenu

Prijs: € 39.00
Voorgerecht: Tartare van zalm / gerookte zalm / fijne kruiden / lente slaatje

Of

Carpaccio van rund / grana padano / rucola / balsamiek

Hoofdgerecht: Gegrilde kalfskroon / bearnaise / wokgroenten

Of

Zeetong “Colbert” / primeur aardappelen

Dessert: Taartjes / vanilleroom / verse vruchten

Verrassingsmenu

Prijs: € 47.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Trio van visgerechtjes
  • Salade folle/scampi’s/spekjes
  • Duo van pastei/veenbessenconfituur/krokant slaatje
  • Pastrami van hert/winterslaatje/witloof
  • Scampi’s in lookboter

Hoofdgerechten

  • Maïskipfilet/currysausje/gestoofde appeltjes/knolselder
  • Kalfsrug/dragonsaus/mousse van bloemkool/romaneso
  • Gebakken zalmhaasje/fijne groenten/kervelroom
  • Roulade van zalm/pladijs/preisnippers/romige saus
  • Varkenshaasje/champignons/herfstgarnituur
  • Filet pure/pepersaus/wok groenten
  • Hertenfilet/boschampignons/krachtige jus/veenbessen

Desserts

  • Fantasie van karamel en chocolade
  • Combinatie van mokka en Irish coffee
  • Italiaans dessert
  • Dame blanche “War@nja”
  • Tarte tatin met vanille ijs