Restaurant

Vanaf 1 april serveren wij u een smaakvol weekendmenu en een verfijnd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve seizoensgebonden
gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

Prijs: € 32.00
Voorgerecht: Kruidenham/meloen/herfstslaatje

Of

Gerookte zalm/Witloof/roomsausje

Hoofdgerecht: Tongscharrolletjes/kruidensaus/gestoofde courgette

Of

Varkenshaasje/jus/wildgarnituur

Dessert: Crème brûlee/Exotisch fruit

Maandmenu

Prijs: € 39.00
Voorgerecht: Scampi’s/curry/meloenparels

Of

Gerookte eendenborstfilet/mesclun/vijgenconfituur

Hoofdgerecht: Waterzooi van 2 soorten vis/julienne groenten/Nicola aardappeltjes

Of

Hertenfilet/boschampignons/krachtige jus/veenbessen

Dessert: Moeulleux van chocolade/Engelse room

Verrassingsmenu

Prijs: € 47.00

4-Gangenmenu samengesteld door de Chef volgens het marktaanbod.

(Gelieve dit menu op voorhand te reserveren)

A la carte

Zin in 1 gerecht dit kan je zeker vinden op onze a la carte kaart.

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Kruidenham/meloen/herfstslaatje
  • Gerookte eendenborstfilet/mesclun/vijgenconfituur
  • Wildpastei/mangoconfituur/notenbroodje
  • Gerookte zalm/Witloof/roomsausje
  • Scampi’s/curry/meloenparels

Hoofdgerechten

  • Waterzooi van 2 soorten vis/julienne groenten/Nicola aardappeltjes
  • Tongscharrolletjes/kruidensaus/gestoofde courgette
  • Zalmfilet/roomsausje/garnaaltjes/
  • Scampi’s/zuiders groenten/room
  • Varkenshaasje/jus/wildgarnituur
  • Filet pure/pepersaus/herfstgroenten
  • Haasfilet/rode wijnsaus/puree van zoete aardappel
  • Hertenfilet/boschampignons/krachtige jus/veenbessen

Desserts

  • Crème brûlee/Exotisch fruit
  • Moeulleux van chocolade/Engelse room
  • Sorbet duo/vruchten
  • Dame blanche “War@nja”
  • Tarte tatin/ vanille ijs