Jaarlijks verlof 9-10 en 17-18 augustus.

Zondagsmenu’s

TIJDIG BESTELLEN zaterdag voor 12 u EN INDIEN MOGELIJK VERPAKKING MEEBRENGEN AUB

AFHALEN TUSSEN 11U30 EN 12u30 UUR



Datum Menu
14/07/2019 Voorgerecht: Tomatensoep
Hoofdgerecht: Snitzel boontjes en gratin
Dessert: Chocomousse
21/07/2019 Voorgerecht: Preisoep
Hoofdgerecht: Kipfilet met Provençaalse saus en zuiders aardappelschijfjes
Dessert: Ijsje
28/07/2019 Voorgerecht: Bouillon
Hoofdgerecht: Videe met koekje en puree / slaatje
Dessert: Kokosmousse
04/08/2019 Voorgerecht: Tomatensoep
Hoofdgerecht: Victoriabaars met spinaziepuree
Dessert: Aardbeienmousse
11/08/2019 Gesloten
18/08/2019 Gesloten
25/08/2019 Voorgerecht: Broccolisoep
Hoofdgerecht: Mix brochette slaatje gebakken aardappelen
Dessert: Pudding