Zondagsmenu’s

TIJDIG BESTELLEN zaterdag voor 12 u EN INDIEN MOGELIJK VERPAKKING MEEBRENGEN AUB

AFHALEN TUSSEN 11U30 EN 12u30 UUR







Datum Menu
02/09/2018 Voorgerecht: Tomatensoep
Hoofdgerecht: Cordon blue rode kool en gebakken aardappelen
Dessert: ijsje
09/09/2018 Voorgerecht: Knolseldersoep
Hoofdgerecht: Gepaneerde pladijs in een zacht roomsausje en preistampot
Dessert: Appeltaart
16/09/2018 Voorgerecht: Kippensoep
Hoofdgerecht: Stoofvlees op grootmoeders wijze met kroketten en appelmoes
Dessert: Kokosmousse
23/09/2018 Voorgerecht: Groentensoep
Hoofdgerecht: Varkenshaasje mix van groenten en gebakken aardappelen
Dessert: Koude sabayon
30/09/2018 Voorgerecht: Kervelsoep
Hoofdgerecht: Gebraad jus gestoofde boontjes en duchesse aardappelen
Dessert: Chocomousse