Zondagsmenu’s

TIJDIG BESTELLEN zaterdag voor 12 u EN INDIEN MOGELIJK VERPAKKING MEEBRENGEN AUB

AFHALEN TUSSEN 11U30 EN 12u30 UUR



Datum Menu
02/12/2018 Voorgerecht: Broccolisoep
Hoofdgerecht: Gepaneerde pladijs met slaatje en puree
Dessert: Vanillepudding met speculoos
09/12/2018 Voorgerecht: Witloofsoep
Hoofdgerecht: Stoofvlees met appeltjes en gebakken aardappelen
Dessert: Chocomousse
16/12/2018 Voorgerecht: Bouillon met fijne groentjes
Hoofdgerecht: Varkenshaasje met champignonsaus en Parijse aardappelen
Dessert: Creme Caramel
23/12/2018 Voorgerecht: Broccolisoep
Hoofdgerecht: Kipfilet met gestoofde worteltjes en gratin
Dessert: Parfait met rode vruchten
30/12/2018 Voorgerecht: Preisoep
Hoofdgerecht: Brochette met Provençaalse saus en zuiders aardappelschijfjes
Dessert: Gebak
06/01/2018 Voorgerecht: Tomatensoep
Hoofdgerecht: Gebraad in jus en gebakken aardappelen
Dessert: Chocomousse
13/01/2018 Voorgerecht: Groentesoep
Hoofdgerecht: Videe met koekje slaatje en grootmoeders frieten
Dessert: Chocoladepudding
20/01/2018 Voorgerecht: Waterkerssoep
Hoofdgerecht: Tongscharrolletjes met preisausje en puree / tomaat in de oven
Dessert: Kokosmousse
27/01/2018 Voorgerecht: Erwtensoep
Hoofdgerecht: Varkensstoofpotje met groenten en puree
Dessert: Gebak