’t Bakhuisje wordt War@nja

Beste klanten,

 

Na 25 jaar start voor ons op 1 april 2018 een nieuwe uitdaging. Een nieuw hoofdstuk  waarin wij de frituur achter ons laten en ons volledig gaan focussen op restaurant en catering.

 

Onder de nieuwe naam ‘War@nja’ bieden wij u de perfecte samensmelting van catering en/of locatie voor privé-feesten, bedrijfsevents, productlanceringen, teambuildings, …

Dit kan op weekdagen vanaf 15 en in het weekend vanaf 25 personen, maar ook voor grotere feesten en evenementen kan u bij ons terecht.

 

In ons weekendrestaurant serveren wij u een smaakvol weekendmenu en een verfijd maandmenu met aangepaste wijnen vol creatieve en seizoensgebonden gerechten met een voorliefde voor de moderne Franse keuken met een persoonlijke touch.

 

Graag stellen wij onze locatie, service en flexibiliteit beschikbaar om vorm te geven aan uw ideeën.

 

Tot binnenkort,

 

Ward en Anja